HairBeliefs… Free, Fun & Fabulous…

Du kan få smukt og fantastisk hår

Vi tror på, at alle kan få smukt og fantastisk hår. Alt hår har potentiale. HairBeliefs er bygget på et koncept, der handler om, at effektiv hårpleje skal være nemt. I sortimentet finder du derfor ikke en enorm stylingserie til mange forskellige hårtyper, eller en ny hårkur til hver produktserie. Produkterne er multifunktionelle og kan bruges uden vejledning. Ren hud og glansfuldt hår skal være let at opnå. HairBeliefs tilbyder en række produktserier, der passer til de forskellige hårtyper, og HairBeliefs guider dig til at finde ud af hvilke, der passer til dig. Alle produktserier indeholder reparerende egenskaber og ingredienser, der giver glansfuldt hår. Alt hår kan derfor drage nytte af alle forskellige serier. Det skal være enkelt, let og effektivt. Alle kan få flot hår. Det er ikke raketvidenskab. Det handler blot om at pleje håret og have rutiner. Hvis du gør det, vil du hurtigt se resultatet. Vi tror på dig.

Vi tror på vores værdier

HairBeliefs skal gå hånd i hånd med dine værdier og det, du går ind for. Lige så vel som at alle produkterne skal være effektive og have en optimal virkning, så skal produkterne være rene og noget, du kan føle dig tryg ved at bruge.

HairBeliefs er 100% vegansk og cruelty free. Dyr skal ikke lide for skønheden, og specielt ikke for vores. HairBeliefs er dermatologisk testet. Vi går op i miljøet, fordi vi elsker vores planet, derfor har vi sørget for, at der ingen former for mikroplastik er i produkterne. Vi er meget stolte af at være godkendt til grøn salon.

HairBeliefs er uden sulfater, uden parabener og helt igennem godt for dit hår.

HairBeliefs vil aldrig gå på kompromis med effektivitet og virkning, men HairBeliefs vil heller aldrig gå på kompromis med vigtige værdier og det, vi i bund og grund tror på!

HairBeliefs har en vision om at få kvinder til at både se og føle sig som sit bedste til enhver tid.
 
HairBeliefs har en mission om at gøre hårplejerutinen let. Der er så mange beslutninger, der skal tages hver dag gennem livet, så vi vil gøre én ting simpel.

 

Hent HairBeliefs katalog (pdf)